inzicht en overzicht

uitzicht op resultaatOver ons

KOINA is een acroniem voor Kootstra Interim en Advies. 

Daarnaast staat Koinos (meervoud: Koina) staat het voor een samenwerkingsverband van de oude Grieken dat destijds bestond naast de nu veel bekendere Polis of stadstaat. Daar waar de Polis een formele stedelijke organisatievorm is met slechts inspraak voor de elite, destijds "burgers", is de Koinos een pragmatische en zo u wil opportunistische op het resultaat gerichte wijze van samenwerken met invloed voor alle bewoners. Agile avant la lettre. Dat wil KOINA ook zijn voor haar opdrachtgevers en haar partners. 

Wij verlenen advies en interim management op maat, gericht op duurzaam resultaat vanuit een breed perspectief. Waar nodig en effectief organiseren we dat in samenwerking met andere specialisten.

 


Over Arjen Kootstra

Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse management- en directie rollen in verschillende organisaties heb ik KOINA opgericht. 

Vanuit een onafhankelijke positie kan ik toegevoegde waarde leveren op het gebied van organisatieontwikkeling, het formuleren en operationaliseren van strategie en het verbeteren van bedrijfsresultaten. Ik breng daarbij een brede expertise in op basis van mijn kennis en ervaring op bedrijfskundig, juridisch, ICT en HR gebied. 

Mijn stijlkenmerken zijn onder andere: analytisch scherp, betrokken bij mensen, gericht op samenwerking, open en direct in de communicatie, humorvol, gedreven, vasthoudend en resultaat gericht.


E-mailen
Bellen
Info