inzicht en overzicht

uitzicht op resultaatDiensten


Interim- en verandermanagement

Wij vervullen management en directie posities op interim basis. Wij zij gespecialiseerd en hebben een track-record in het realiseren van duurzame resultaatverbetering. We zijn actief in de zakelijke dienstverlening, openbare orde en veiligheid en zorg. Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht met oog voor de menselijke maat. 


Organisatieadvies en implementatie

Vanuit een inhoudelijk breed perspectief, met integrale aandacht voor strategische, financiële, juridische, ICT- en HR aspecten van uw organisatie, brengen wij advies uit over optimale en duurzame ontwikkeling en verbetering van het resultaat van uw bedrijf of bedrijfsonderdelen. Met respect voor het bestaande en het vizier op de ambitie.   

Een advies is zo goed als de geslaagde implementatie of uitvoering ervan. Daarom ondersteunen we desgewenst na de fase van advisering ook bij de uitvoering of implementatie.


Coaching

Voor het ontwikkelen van management en directie op persoonlijk leiderschap en teameffectiviteit bieden wij coachings gesprekken aan op individueel niveau of in teamverband.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
E-mailen
Bellen
Info